Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300de All Terrain 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes E 300de All Terrain 4Matic? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mercedes E 300de All Terrain 4Matic zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om jouw Mercedes E 300de All Terrain 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige Mercedes E 300de All Terrain 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van oplader te veranderen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes E 300de All Terrain 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mercedes E 300de All Terrain 4Matic!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes E 300de All Terrain 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes E 300de All Terrain 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Mercedes E 300de All Terrain 4Matic eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes E 300de All Terrain 4Matic en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes E 300de All Terrain 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes E 300de All Terrain 4Matic overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300de All Terrain 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.