Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes E 300de 4Matic? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes E 300de 4Matic zo gunstig en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat je oplader beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet of er resterende stroom is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes E 300de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Mercedes E 300de 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Mercedes E 300de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mercedes E 300de 4Matic!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes E 300de 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende laadpaal die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes E 300de 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Mercedes E 300de 4Matic eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Mercedes E 300de 4Matic en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes E 300de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes E 300de 4Matic overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.