Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes CLA 250e Shooting Break?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes CLA 250e Shooting Break? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes CLA 250e Shooting Break zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er een overschot van energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om je Mercedes CLA 250e Shooting Break te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je huidige Mercedes CLA 250e Shooting Break te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen indien je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Mercedes CLA 250e Shooting Break opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes CLA 250e Shooting Break!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes CLA 250e Shooting Break

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes CLA 250e Shooting Break en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Mercedes CLA 250e Shooting Break rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Mercedes CLA 250e Shooting Break en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes CLA 250e Shooting Break nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes CLA 250e Shooting Break overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes CLA 250e Shooting Break

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.