Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes CLA 250e Coupé?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes CLA 250e Coupé? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Mercedes CLA 250e Coupé zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een teveel aan energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je Mercedes CLA 250e Coupé op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige Mercedes CLA 250e Coupé te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes CLA 250e Coupé opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Mercedes CLA 250e Coupé!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes CLA 250e Coupé

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mercedes CLA 250e Coupé en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Mercedes CLA 250e Coupé eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Mercedes CLA 250e Coupé en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes CLA 250e Coupé nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mercedes CLA 250e Coupé overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes CLA 250e Coupé

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.