Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes C 400e 4Matic? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mercedes C 400e 4Matic zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader tegemoet komt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er overtollige elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter deze stroom zal gebruiken om jouw Mercedes C 400e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Mercedes C 400e 4Matic op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte oplader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te veranderen zodra je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Mercedes C 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Mercedes C 400e 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes C 400e 4Matic

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes C 400e 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Mercedes C 400e 4Matic eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Mercedes C 400e 4Matic en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes C 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes C 400e 4Matic overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.