Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes C 300e? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mercedes C 300e zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om je Mercedes C 300e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes C 300e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes C 300e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Mercedes C 300e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes C 300e

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes C 300e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Mercedes C 300e chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Mercedes C 300e en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes C 300e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes C 300e overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.