Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300e Estate?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes C 300e Estate? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mercedes C 300e Estate zo winstgevend en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er resterende energie is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw Mercedes C 300e Estate te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Mercedes C 300e Estate te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen zodra je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes C 300e Estate opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mercedes C 300e Estate!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes C 300e Estate

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes C 300e Estate en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Mercedes C 300e Estate rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mercedes C 300e Estate en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes C 300e Estate nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes C 300e Estate overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300e Estate

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.