Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes C 300e 4Matic? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mercedes C 300e 4Matic zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet of er resterende elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om je Mercedes C 300e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige Mercedes C 300e 4Matic te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes C 300e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes C 300e 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes C 300e 4Matic

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes C 300e 4Matic en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Mercedes C 300e 4Matic eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Mercedes C 300e 4Matic en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes C 300e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mercedes C 300e 4Matic overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.