Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300de?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes C 300de? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Mercedes C 300de zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er een overschot van energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je Mercedes C 300de op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Mercedes C 300de op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes C 300de opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Mercedes C 300de!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes C 300de

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes C 300de en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van Mercedes C 300de chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Mercedes C 300de en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes C 300de nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes C 300de overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300de

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.