Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300de Estate?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes C 300de Estate? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Mercedes C 300de Estate zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, hij weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er een overschot van stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes C 300de Estate te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes C 300de Estate op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te wisselen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes C 300de Estate opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Mercedes C 300de Estate!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes C 300de Estate

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Mercedes C 300de Estate en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Mercedes C 300de Estate bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Mercedes C 300de Estate en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes C 300de Estate nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes C 300de Estate overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300de Estate

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.