Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes C 300de 4Matic? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Mercedes C 300de 4Matic zo rendabel en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, hij weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet wanneer er een teveel aan elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Mercedes C 300de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Mercedes C 300de 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes C 300de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes C 300de 4Matic!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes C 300de 4Matic

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes C 300de 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Mercedes C 300de 4Matic chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Mercedes C 300de 4Matic en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes C 300de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes C 300de 4Matic overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.