Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes C 300de 4Matic Estate?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes C 300de 4Matic Estate? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Mercedes C 300de 4Matic Estate zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je Mercedes C 300de 4Matic Estate te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande Mercedes C 300de 4Matic Estate te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van oplader te wisselen zodra je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je Mercedes C 300de 4Matic Estate opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Mercedes C 300de 4Matic Estate!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes C 300de 4Matic Estate

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes C 300de 4Matic Estate en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Mercedes C 300de 4Matic Estate chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Mercedes C 300de 4Matic Estate en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes C 300de 4Matic Estate nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes C 300de 4Matic Estate overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes C 300de 4Matic Estate

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.