Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz eVito Tourer?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-Benz eVito Tourer? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Mercedes-Benz eVito Tourer zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er resterende elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes-Benz eVito Tourer op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je huidige Mercedes-Benz eVito Tourer op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes-Benz eVito Tourer opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Mercedes-Benz eVito Tourer!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-Benz eVito Tourer

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Mercedes-Benz eVito Tourer en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Mercedes-Benz eVito Tourer eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Mercedes-Benz eVito Tourer en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz eVito Tourer nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz eVito Tourer overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz eVito Tourer

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.