Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-Benz EQV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Mercedes-Benz EQV zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er resterende stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om je Mercedes-Benz EQV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Mercedes-Benz EQV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes-Benz EQV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes-Benz EQV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQV

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mercedes-Benz EQV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Mercedes-Benz EQV chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Mercedes-Benz EQV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz EQV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.