Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQT?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-Benz EQT? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Mercedes-Benz EQT zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw oplader voldoet aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er resterende energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die energie gebruikt om je Mercedes-Benz EQT op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige Mercedes-Benz EQT op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes-Benz EQT opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Mercedes-Benz EQT!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQT

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Mercedes-Benz EQT en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Mercedes-Benz EQT eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Mercedes-Benz EQT en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes-Benz EQT nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQT overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQT

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.