Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQS?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-Benz EQS? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes-Benz EQS zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er overtollige elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit gebruikt om jouw Mercedes-Benz EQS te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Mercedes-Benz EQS te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Mercedes-Benz EQS opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes-Benz EQS!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQS

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes-Benz EQS en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Mercedes-Benz EQS eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mercedes-Benz EQS en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz EQS nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQS overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQS

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.