Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQE?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-Benz EQE? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Mercedes-Benz EQE zo zuinig en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw oplader voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er resterende energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die energie gebruikt om jouw Mercedes-Benz EQE te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Mercedes-Benz EQE op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes-Benz EQE opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes-Benz EQE!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQE

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes-Benz EQE en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Mercedes-Benz EQE rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Mercedes-Benz EQE en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz EQE nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQE overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQE

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.