Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQB?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-Benz EQB? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes-Benz EQB zo rendabel en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er overtollige stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om je Mercedes-Benz EQB op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes-Benz EQB op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen als je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes-Benz EQB opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mercedes-Benz EQB!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQB

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde lader die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mercedes-Benz EQB en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Mercedes-Benz EQB bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Mercedes-Benz EQB en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz EQB nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQB overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQB

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.