Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Benz EQA?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-Benz EQA? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes-Benz EQA zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet als er resterende stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om je Mercedes-Benz EQA te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande Mercedes-Benz EQA op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen zodra je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes-Benz EQA opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Mercedes-Benz EQA!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes-Benz EQA

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes-Benz EQA en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Mercedes-Benz EQA chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Mercedes-Benz EQA en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Benz EQA nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes-Benz EQA overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Benz EQA

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.