Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes B 250e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes B 250e? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Mercedes B 250e zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er een teveel aan stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom zal gebruiken om jouw Mercedes B 250e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande Mercedes B 250e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes B 250e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Mercedes B 250e!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes B 250e

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes B 250e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Mercedes B 250e rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes B 250e en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes B 250e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes B 250e overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes B 250e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.