Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG S 63 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG S 63 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes-AMG S 63 PHEV zo gunstig en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw Mercedes-AMG S 63 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande Mercedes-AMG S 63 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Mercedes-AMG S 63 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes-AMG S 63 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes-AMG S 63 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes-AMG S 63 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Mercedes-AMG S 63 PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Mercedes-AMG S 63 PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes-AMG S 63 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG S 63 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG S 63 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.