Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV zo winstgevend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet als er resterende elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van oplader te veranderen op het moment dat je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG GT 4 Door 63 S PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.