Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG GLE 53 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV zo winstgevend en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een overschot van elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes-AMG GLE 53 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen als je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes-AMG GLE 53 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes-AMG GLE 53 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes-AMG GLE 53 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Mercedes-AMG GLE 53 PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG GLE 53 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.