Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er overtollige elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een lader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG GLE 53 PHEV Coupé

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.