Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV zo winstgevend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er een overschot van energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve wallbox die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.