Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat jouw lader voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een teveel aan energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om jouw Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG GLC 63 S PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.