Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG C 63 S PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG C 63 S PHEV? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je Mercedes-AMG C 63 S PHEV zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er overtollige energie is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je Mercedes-AMG C 63 S PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande Mercedes-AMG C 63 S PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen indien je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes-AMG C 63 S PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Mercedes-AMG C 63 S PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes-AMG C 63 S PHEV

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes-AMG C 63 S PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Mercedes-AMG C 63 S PHEV chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een lader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Mercedes-AMG C 63 S PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes-AMG C 63 S PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG C 63 S PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG C 63 S PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.