Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er overtollige elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die energie gebruikt om je Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van oplader te veranderen wanneer je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde lader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-AMG C 63 S Estate PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.