Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes A 250e Hatchback?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes A 250e Hatchback? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Mercedes A 250e Hatchback zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet wanneer er overtollige elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om je Mercedes A 250e Hatchback te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Mercedes A 250e Hatchback op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van oplader te veranderen zodra je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes A 250e Hatchback opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Mercedes A 250e Hatchback!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes A 250e Hatchback

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes A 250e Hatchback en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Mercedes A 250e Hatchback chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Mercedes A 250e Hatchback en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes A 250e Hatchback nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes A 250e Hatchback overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes A 250e Hatchback

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.