Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes A 250e Berline?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes A 250e Berline? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Mercedes A 250e Berline zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw oplader tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het zuinigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet wanneer er een teveel aan elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om jouw Mercedes A 250e Berline te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Mercedes A 250e Berline te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van lader te wisselen zodra je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes A 250e Berline opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle wagens van Mercedes A 250e Berline!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes A 250e Berline

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes A 250e Berline en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Mercedes A 250e Berline rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een lader die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Mercedes A 250e Berline en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes A 250e Berline nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes A 250e Berline overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes A 250e Berline

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.