Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een McLaren Artura?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je McLaren Artura? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je McLaren Artura zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet of er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om jouw McLaren Artura te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je huidige McLaren Artura te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw McLaren Artura opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van McLaren Artura!

go-e Oplader Gemini Flex voor McLaren Artura

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van McLaren Artura en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel McLaren Artura rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw McLaren Artura en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw McLaren Artura nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw McLaren Artura overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor McLaren Artura

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.