Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een McLaren Artura Spider?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw McLaren Artura Spider? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je McLaren Artura Spider zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er overtollige stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om jouw McLaren Artura Spider te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande McLaren Artura Spider te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je McLaren Artura Spider opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van McLaren Artura Spider!

go-e Oplader Gemini Flex voor McLaren Artura Spider

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van McLaren Artura Spider en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste McLaren Artura Spider eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw McLaren Artura Spider en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw McLaren Artura Spider nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw McLaren Artura Spider overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor McLaren Artura Spider

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.