Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mazda MX-30?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mazda MX-30? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Mazda MX-30 zo zuinig en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet wanneer er resterende stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Mazda MX-30 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande Mazda MX-30 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen zodra je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mazda MX-30 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mazda MX-30!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mazda MX-30

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mazda MX-30 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Mazda MX-30 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Mazda MX-30 en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mazda MX-30 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mazda MX-30 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mazda MX-30

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.