Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mazda MX-30 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mazda MX-30 PHEV? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Mazda MX-30 PHEV zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader beantwoordt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er resterende energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om jouw Mazda MX-30 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Mazda MX-30 PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mazda MX-30 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Mazda MX-30 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mazda MX-30 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Mazda MX-30 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Mazda MX-30 PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Mazda MX-30 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mazda MX-30 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mazda MX-30 PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mazda MX-30 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.