Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mazda CX-60 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mazda CX-60 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mazda CX-60 PHEV zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er een teveel aan stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Mazda CX-60 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Mazda CX-60 PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mazda CX-60 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Mazda CX-60 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Mazda CX-60 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mazda CX-60 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Mazda CX-60 PHEV rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Mazda CX-60 PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mazda CX-60 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mazda CX-60 PHEV overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mazda CX-60 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.