Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mazda 2 Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mazda 2 Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Mazda 2 Hybrid zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er een overschot van energie is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie zal gebruiken om je Mazda 2 Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je huidige Mazda 2 Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mazda 2 Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mazda 2 Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mazda 2 Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mazda 2 Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Mazda 2 Hybrid chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Mazda 2 Hybrid en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mazda 2 Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mazda 2 Hybrid overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mazda 2 Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.