Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Maserati Grecale Folgore?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Maserati Grecale Folgore? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Maserati Grecale Folgore zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er overtollige stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij louter deze energie gebruikt om je Maserati Grecale Folgore op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Maserati Grecale Folgore te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Maserati Grecale Folgore opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Maserati Grecale Folgore!

go-e Oplader Gemini Flex voor Maserati Grecale Folgore

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Maserati Grecale Folgore en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Maserati Grecale Folgore chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Maserati Grecale Folgore en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Maserati Grecale Folgore nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Maserati Grecale Folgore overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Maserati Grecale Folgore

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.