Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Maserati GranTurismo Folgore?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Maserati GranTurismo Folgore? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Maserati GranTurismo Folgore zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet wanneer er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie gebruikt om je Maserati GranTurismo Folgore te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Maserati GranTurismo Folgore op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Maserati GranTurismo Folgore opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Maserati GranTurismo Folgore!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Maserati GranTurismo Folgore

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Maserati GranTurismo Folgore en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Maserati GranTurismo Folgore rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Maserati GranTurismo Folgore en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Maserati GranTurismo Folgore nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Maserati GranTurismo Folgore overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Maserati GranTurismo Folgore

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.