Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Maserati GranCabrio Folgore?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Maserati GranCabrio Folgore? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Maserati GranCabrio Folgore zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er resterende energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel deze stroom zal gebruiken om je Maserati GranCabrio Folgore te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande Maserati GranCabrio Folgore te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van oplader te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Maserati GranCabrio Folgore opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Maserati GranCabrio Folgore!

go-e lader Gemini Flex voor Maserati GranCabrio Folgore

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Maserati GranCabrio Folgore en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Maserati GranCabrio Folgore bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Maserati GranCabrio Folgore en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Maserati GranCabrio Folgore nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Maserati GranCabrio Folgore overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Maserati GranCabrio Folgore

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.