Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lynk & Co 01 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lynk & Co 01 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Lynk & Co 01 PHEV zo rendabel en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er resterende energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je Lynk & Co 01 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Lynk & Co 01 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Lynk & Co 01 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Lynk & Co 01 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Lynk & Co 01 PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Lynk & Co 01 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Lynk & Co 01 PHEV chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Lynk & Co 01 PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Lynk & Co 01 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Lynk & Co 01 PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lynk & Co 01 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.