Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lucid Air?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lucid Air? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Lucid Air zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat je oplader beantwoordt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet als er een overschot van energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter die energie gebruikt om je Lucid Air te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Lucid Air te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Lucid Air opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Lucid Air!

go-e wallbox Gemini Flex voor Lucid Air

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Lucid Air en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Lucid Air eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Lucid Air en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lucid Air nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Lucid Air overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lucid Air

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.