Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lotus Emeya?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lotus Emeya? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Lotus Emeya zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er resterende stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om jouw Lotus Emeya op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Lotus Emeya op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen als je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Lotus Emeya opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Lotus Emeya!

go-e lader Gemini Flex voor Lotus Emeya

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Lotus Emeya en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Lotus Emeya chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Lotus Emeya en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Lotus Emeya nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lotus Emeya overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lotus Emeya

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.