Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lotus Eletre?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lotus Eletre? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Lotus Eletre zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er een overschot van energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je Lotus Eletre op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Lotus Eletre op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Lotus Eletre opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Lotus Eletre!

go-e lader Gemini Flex voor Lotus Eletre

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Lotus Eletre en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Lotus Eletre chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Lotus Eletre en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lotus Eletre nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Lotus Eletre overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lotus Eletre

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.