Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus UX 300h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lexus UX 300h? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Lexus UX 300h zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om je Lexus UX 300h op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande Lexus UX 300h te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Lexus UX 300h opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Lexus UX 300h!

go-e wallbox Gemini Flex voor Lexus UX 300h

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Lexus UX 300h en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Lexus UX 300h eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Lexus UX 300h en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lexus UX 300h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lexus UX 300h overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus UX 300h

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.