Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus RZ 450e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lexus RZ 450e? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Lexus RZ 450e zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er resterende elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die energie gebruikt om je Lexus RZ 450e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Lexus RZ 450e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van oplader te wisselen wanneer je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Lexus RZ 450e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle wagens van Lexus RZ 450e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Lexus RZ 450e

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Lexus RZ 450e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Lexus RZ 450e chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Lexus RZ 450e en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Lexus RZ 450e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Lexus RZ 450e overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus RZ 450e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.