Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus RX 500h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lexus RX 500h? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Lexus RX 500h zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om jouw Lexus RX 500h op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw huidige Lexus RX 500h op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen zodra je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Lexus RX 500h opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Lexus RX 500h!

go-e wallbox Gemini Flex voor Lexus RX 500h

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Lexus RX 500h en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Lexus RX 500h eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een lader welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Lexus RX 500h en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lexus RX 500h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Lexus RX 500h overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus RX 500h

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.