Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus RX 450h+?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lexus RX 450h+? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Lexus RX 450h+ zo winstgevend en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er resterende stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om jouw Lexus RX 450h+ op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Lexus RX 450h+ op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Lexus RX 450h+ opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Lexus RX 450h+!

go-e lader Gemini Flex voor Lexus RX 450h+

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Lexus RX 450h+ en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Lexus RX 450h+ rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een lader welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Lexus RX 450h+ en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lexus RX 450h+ nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Lexus RX 450h+ overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus RX 450h+

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.