Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus RX 350h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Lexus RX 350h? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je Lexus RX 350h zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de oplader weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er een overschot van energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom zal gebruiken om je Lexus RX 350h op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Lexus RX 350h te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Lexus RX 350h opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Lexus RX 350h!

go-e lader Gemini Flex voor Lexus RX 350h

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Lexus RX 350h en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Lexus RX 350h eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Lexus RX 350h en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Lexus RX 350h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lexus RX 350h overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus RX 350h

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.