Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus NX 450h+ AWD?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lexus NX 450h+ AWD? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Lexus NX 450h+ AWD zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet of er een teveel aan energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je Lexus NX 450h+ AWD op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Lexus NX 450h+ AWD op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen zodra je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Lexus NX 450h+ AWD opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Lexus NX 450h+ AWD!

go-e lader Gemini Flex voor Lexus NX 450h+ AWD

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Lexus NX 450h+ AWD en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Lexus NX 450h+ AWD rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Lexus NX 450h+ AWD en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lexus NX 450h+ AWD nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lexus NX 450h+ AWD overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus NX 450h+ AWD

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.