Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Lexus NX 350h?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Lexus NX 350h? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Lexus NX 350h zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet als er resterende energie is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je Lexus NX 350h te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je huidige Lexus NX 350h op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen als je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Lexus NX 350h opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Lexus NX 350h!

go-e Oplader Gemini Flex voor Lexus NX 350h

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Lexus NX 350h en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Lexus NX 350h eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Lexus NX 350h en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Lexus NX 350h nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Lexus NX 350h overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Lexus NX 350h

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.